aplec

L'Aplec Internacional

jif

Jornades Internacionals Folklòriques

l’agenda

actes interessants que no
t'has de perdre

blog de notícies

per estar sempre al dia del que passa al món del folk

COMUNICAT ALS SOCIS D'ADIFOLK - Dijous, 1 de febrer

 

Aquest any 2018, l’actual junta directiva arriba al final d’aquesta etapa, motiu pel qual a l’assemblea general que tindrà lloc el proper dissabte 10 de març de 2018 al matí escollirà la junta pels propers 2018/2022.

 

En compliment al que estableixen els estatuts d’Adifolk, els associats poden presentar candidatura, que haurà d’estar formada per un president, un vicepresident, un secretari general, un tresorer i un nombre il·limitat de vocals. Aquests càrrecs han de ser exercits per persones diferents.

 

 

Les candidatures es poden presentar fins al proper 1 de març de 2018, i  tenen dret a una còpia de la llista dels socis i dels seus domicilis certificada pel secretari amb el vist-i-plau del president. 

 

La Junta.

Guardat a: Cultura popular

PARTICIPA AL SOM CULTURA POPULAR - Dimarts, 23 de gener

Els dies 25 al 28 de gener de 2018, el recinte de Fabra i Coats de Sant Andreu · Barcelona, s'omple d'actes i activitats amb motiu de la segona edició del SOM CULTURA POPULAR.

 

Adifolk presentem el diumenge 28 a les 12 del migdia, a l'escenari de la Nau, el 31è APLEC INTERNACIONAL 2018 - Ponts de cultura: un viatge d'anada i tornada, Europa-Amèrica-Catalunya".

 

Us esperem a tots!

Cerca de notícies

Rep les notícies al teu e-mail

Feed del blog

Adifolk, associació per a la difusió del folklore
Castell de Montjuïc, Carretera de Montjuïc 66 - 08038 Barcelona
Telf. +34 933 025 017 - adifolk@adifolk.cat
Avís legal - programació i disseny web Clickart