aplec

L'Aplec Internacional

jif

Jornades Internacionals Folklòriques

l’agenda

actes interessants que no
t'has de perdre

blog de notícies

per estar sempre al dia del que passa al món del folk

1r Concurs de disseny: samarreta de la Sardana' 13 - Dimarts, 29 de gener

Amb l'objectiu de dinamitzar i potenciar imatge de la SARDANA dins i fora del seu àmbit habitual, la Cobla Marinada convoca el concurs de disseny d'una samarreta que permeti (a la mateixa cobla, a les persones particulars i a les entitats interessades que vulguin col•laborar) promoure i mostrar la Sardana com una dansa tradicional i identitària del poble català, plenament activa i capaç de conviure amb la modernitat i la complexitat del s. XXI.

El premi és de 200€ i el termini de presentació de propostes és el 22 de febrer. Per consultar les bases aneu a: www.coblamarinada.com

Guardat a: Concursos i Premis

Concurs Internacional de Puntes Contemporànies - Dijous, 24 de gener

Del 22 al 31 de gener de 2013, els treballs participants del VIII Concurs Internacional de Puntes Contemporànies "Tocats" seran exposats a la sala del Centre Cívic Urgell (al Centre Teresa Pàmies, Comte Urgell 145 de Barcelona). En aquesta edició s'han presentat 33 participants. La novetat d'aquesta convocatòria és la introducció de la punta artesana en el món del disseny i de la moda actual.

El concurs, convocat per l'Associació Catalana de Puntaires - ACP s'adreça al món de la moda en el que vol ser un nou repte per a les puntaires, tant pel que fa a la tècnica (boixets i/o agulla) com pel que fa al disseny, amb la possibilitat de fer servir diferents materials i volums. Podeu trobar al web de l'ACP el calendari de trobades, activitats i cursets que organitza l'associació.

 

Guardat a: Concursos i Premis

Cerca de notícies

Rep les notícies al teu e-mail

Feed del blog

Adifolk, associació per a la difusió del folklore
Castell de Montjuïc, Carretera de Montjuïc 66 - 08038 Barcelona
Telf. +34 933 025 017 - adifolk@adifolk.cat
Avís legal - programació i disseny web Clickart