aplec

L'Aplec Internacional

jif

Jornades Internacionals Folklòriques

l’agenda

actes interessants que no
t'has de perdre

blog de notícies

per estar sempre al dia del que passa al món del folk

SOM CULTURA 2018 - CRIDA A LA PARTICIPACIÓ - Dimecres, 27 de setembre

 

Som Cultura Popular és la segona mostra de cultura popular i tradicional catalana que la ciutat de Barcelona ofereix a entitats i a associacions de la cultura popular, al món acadèmic i als investigadors del patrimoni immaterial així com també a la ciutadania, que tindrà lloc del 25 al 28 de gener de 2018, a Sant Andreu - Fabra i Coats.

 

La Generalitat de Catalunya i l’Institut de Cultura de Barcelona convoquen les entitats i les associacions així com els professionals de l’educació, la cultura, l’etnologia i l’antropologia amb l’objectiu de possibilitar la participació dels ciutadans en la mostra.

 

La producció d'aquest edició 2018 anirà a càrrec d'Adifolk.  Per participar en els espais de la mostra, cal completar un procés d’inscripció per a la selecció de projectes que queda regulat mitjançant les presents bases.

 

FORMULARI INSCRIPCIÓ, AQUÍ

ADIFOLK CELEBRA L'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2017 - Dijous, 13 d'abril

 

Aquest dimecres 12 d'abril, Adifolk ha portat a terme l'Assemblea general ordinària, que s'ha celebrat a les oficines que l'entitat disposa a l'edifici de Torre Jussana de Barcelona.

 

En el decurs de la jornada, a més de l'aprovació de la memòria i l'estat de comptes del 2016, entre d'altres punts, s'ha presentat el pla d'activitats per aquest any 2017 així com també l'Aplec Internacional 2018 que tindrà lloc a Washington.

 

La ratificació dels càrrecs de la junta directiva ha donat pas al punt final del torn obert de paraules, on els presents han intercanviat diferents propostes.

 

Per més informació, consulteu l'espai de la Llei de transparència.

Guardat a: Cultura popular

Cerca de notícies

Rep les notícies al teu e-mail

Feed del blog

Adifolk, associació per a la difusió del folklore
Castell de Montjuïc, Carretera de Montjuïc 66 - 08038 Barcelona
Telf. +34 933 025 017 - adifolk@adifolk.cat
Avís legal - programació i disseny web Clickart