aplec

L'Aplec Internacional

jif

Jornades Internacionals Folklòriques

l’agenda

actes interessants que no
t'has de perdre

blog de notícies

per estar sempre al dia del que passa al món del folk

PARTICIPA AL SOM CULTURA POPULAR - Dimarts, 23 de gener

Els dies 25 al 28 de gener de 2018, el recinte de Fabra i Coats de Sant Andreu · Barcelona, s'omple d'actes i activitats amb motiu de la segona edició del SOM CULTURA POPULAR.

 

Adifolk presentem el diumenge 28 a les 12 del migdia, a l'escenari de la Nau, el 31è APLEC INTERNACIONAL 2018 - Ponts de cultura: un viatge d'anada i tornada, Europa-Amèrica-Catalunya".

 

Us esperem a tots!

T'AGRADARIA COL·LABORAR AMB EL SOM CULTURA POPULAR? FES-TE COL·LABORADOR! - Dimecres, 29 de novembre

 

Del 25 al 28 de gener, l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya amb col·laboració amb Adifolk, organitza la segona edició del Som Cultura Popular, el fòrum que pretén viure la cultura en primera persona, explicar-la al nostre entorn més proper i renovar el seu fons teòric a Sant Andreu del Palomar.

 

S'han programat diversitat d'activitats culturals, exposicions, xerrades, actuacions, ... seleccionades a partir de la crida realitzada.

 

Adifolk ha estat seleccionada com a col·laboradora de l'organització de la Mostra, en la producció, coordinació dels grups participants i dels diferents espais i àmbits.

 

FES-TE COL·LABORADOR!

Fem una crida a sumar-vos a l'equip d'Adifolk i col·laborar amb tasques de suport a regidories, acompanyament i assessorament de grups, ... obert a totes aquelles persones majors de 18 anys.

 

Podeu enviar-nos la vostra proposta abans del proper 31 de desembre mitjançant el següent formulari: https://goo.gl/forms/FAKJnDUO4JHBIOhi1

Guardat a: Cultura popular

Cerca de notícies

Rep les notícies al teu e-mail

Feed del blog

Adifolk, associació per a la difusió del folklore
Castell de Montjuïc, Carretera de Montjuïc 66 - 08038 Barcelona
Telf. +34 933 025 017 - adifolk@adifolk.cat
Avís legal - programació i disseny web Clickart