aplec

L'Aplec Internacional

jif

Jornades Internacionals Folklòriques

l’agenda

actes interessants que no
t'has de perdre

blog de notícies

per estar sempre al dia del que passa al món del folk

ADIFOLK CELEBRA L'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2017 - Dijous, 13 d'abril

 

Aquest dimecres 12 d'abril, Adifolk ha portat a terme l'Assemblea general ordinària, que s'ha celebrat a les oficines que l'entitat disposa a l'edifici de Torre Jussana de Barcelona.

 

En el decurs de la jornada, a més de l'aprovació de la memòria i l'estat de comptes del 2016, entre d'altres punts, s'ha presentat el pla d'activitats per aquest any 2017 així com també l'Aplec Internacional 2018 que tindrà lloc a Washington.

 

La ratificació dels càrrecs de la junta directiva ha donat pas al punt final del torn obert de paraules, on els presents han intercanviat diferents propostes.

 

Per més informació, consulteu l'espai de la Llei de transparència.

Guardat a: Cultura popular

ACORD ENTRE LA CCMA I ADIFOLK - Dijous, 6 d'abril

 

 

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Associació per a la Difusió del Folklore (ADIFOLK) han signat un acord de col·laboració per tal de difondre i promoure les activitats programades per l’ADIFOLK.

 

Aquest acord s’emmarca en la missió de la CCMA de difondre i promoure la cultura i la llengua catalana i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i els festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per al foment de la cultura, l’educació, la creació i la innovació. En concret, l’acord referma el compromís de la CCMA amb el món de la sardana i la cobla.

Cerca de notícies

Rep les notícies al teu e-mail

Feed del blog

Adifolk, associació per a la difusió del folklore
Castell de Montjuïc, Carretera de Montjuïc 66 - 08038 Barcelona
Telf. +34 933 025 017 - adifolk@adifolk.cat
Avís legal - programació i disseny web Clickart