aplec

L'Aplec Internacional

jif

Jornades Internacionals Folklòriques

l’agenda

actes interessants que no
t'has de perdre

blog de notícies

per estar sempre al dia del que passa al món del folk

ADIFOLK A LA FIRA CASTELLS 2018 - Divendres, 20 d'octubre

 

El cap de setmana del 20-21-22 d'octubre, Adifolk estem a la ciutat de Valls promocionant la cultura popular catalana amb motiu de la Fira Castells.

 

Un any més, donant a conèixer les nostres activitats i especialment la participació de les colles castelleres d'arreu de Catalunya a l'Aplec Internacional.

Guardat a: Cultura popular

SOM CULTURA 2018 - CRIDA A LA PARTICIPACIÓ - Dimecres, 27 de setembre

 

Som Cultura Popular és la segona mostra de cultura popular i tradicional catalana que la ciutat de Barcelona ofereix a entitats i a associacions de la cultura popular, al món acadèmic i als investigadors del patrimoni immaterial així com també a la ciutadania, que tindrà lloc del 25 al 28 de gener de 2018, a Sant Andreu - Fabra i Coats.

 

La Generalitat de Catalunya i l’Institut de Cultura de Barcelona convoquen les entitats i les associacions així com els professionals de l’educació, la cultura, l’etnologia i l’antropologia amb l’objectiu de possibilitar la participació dels ciutadans en la mostra.

 

La producció d'aquest edició 2018 anirà a càrrec d'Adifolk.  Per participar en els espais de la mostra, cal completar un procés d’inscripció per a la selecció de projectes que queda regulat mitjançant les presents bases.

 

FORMULARI INSCRIPCIÓ, AQUÍ

Cerca de notícies

Rep les notícies al teu e-mail

Feed del blog

Adifolk, associació per a la difusió del folklore
Castell de Montjuïc, Carretera de Montjuïc 66 - 08038 Barcelona
Telf. +34 933 025 017 - adifolk@adifolk.cat
Avís legal - programació i disseny web Clickart