aplec

L'Aplec Internacional

jif

Jornades Internacionals Folklòriques

l’agenda

actes interessants que no
t'has de perdre

blog de notícies

per estar sempre al dia del que passa al món del folk

ACORD ENTRE LA CCMA I ADIFOLK - Dijous, 6 d'abril

 

 

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Associació per a la Difusió del Folklore (ADIFOLK) han signat un acord de col·laboració per tal de difondre i promoure les activitats programades per l’ADIFOLK.

 

Aquest acord s’emmarca en la missió de la CCMA de difondre i promoure la cultura i la llengua catalana i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i els festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per al foment de la cultura, l’educació, la creació i la innovació. En concret, l’acord referma el compromís de la CCMA amb el món de la sardana i la cobla.

VOLS PARTICIPAR A LA FESTA CATALANA 2017? - Dilluns, 13 de març

 

La "Festa Catalana" torna aquest 2017 a l’espai de l'Avinguda de la Catedral els dissabtes a les 11:30h del matí. ADIFOLK serà el coordinador i productor artístic d'aquesta edició.

 

Fem una crida a grups de tots els àmbits de la cultura popular catalana per participar en aquesta nova edició, que tindrà lloc des del 6 de maig i fins al mes de novembre. (Exceptuant el mes de setembre)

 

Si esteu interessats en participar-hi, podeu enviar la vostra sol·licitud, juntament amb fotografies del grup, abans del proper 9 d'abril "Diumenge de Rams" a: adifolk@adifolk.cat.

Guardat a: Festa Catalana - Comentaris: hi ha 1 comentari

Cerca de notícies

Rep les notícies al teu e-mail

Feed del blog

Adifolk, associació per a la difusió del folklore
Castell de Montjuïc, Carretera de Montjuïc 66 - 08038 Barcelona
Telf. +34 933 025 017 - adifolk@adifolk.cat
Avís legal - programació i disseny web Clickart