aplec

L'Aplec Internacional

jif

Jornades Internacionals Folklòriques

l’agenda

actes interessants que no
t'has de perdre

blog de notícies

per estar sempre al dia del que passa al món del folk

VOLS PARTICIPAR A LA FESTA CATALANA 2017? - Dilluns, 13 de març

 

La "Festa Catalana" torna aquest 2017 a l’espai de l'Avinguda de la Catedral els dissabtes a les 11:30h del matí. ADIFOLK serà el coordinador i productor artístic d'aquesta edició.

 

Fem una crida a grups de tots els àmbits de la cultura popular catalana per participar en aquesta nova edició, que tindrà lloc des del 6 de maig i fins al mes de novembre. (Exceptuant el mes de setembre)

 

Si esteu interessats en participar-hi, podeu enviar la vostra sol·licitud, juntament amb fotografies del grup, abans del proper 9 d'abril "Diumenge de Rams" a: adifolk@adifolk.cat.

Guardat a: Festa Catalana - Comentaris: hi ha 1 comentari

30è APLEC INTERNACIONAL 2017 · OSTRAVA (Rep. Txeca) - Divendres, 10 de febrer

 

Adifolk i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya hem presentat aquest divendres 10 de febrer el 30è Aplec Internacional 2017 · Ostrava (República Txeca), amb l'assistència de la representació institucional de la ciutat d'Ostrava.

 

L’acte s’ha celebrat al Palau Moja de Barcelona, on s’ha donat a conèixer el nou model de l’Aplec Internacional. En el decurs de la jornada s’ha presentat el logotip d’aquesta 30ena edició, així com el programa previst i els grups que han estat seleccionats per representar la cultura popular catalana a la República Txeca. Els representants d’Ostrava que s’han desplaçat fins a Catalunya, han mostrat l’interès que té la ciutat per acollir l’Aplec Internacional en el marc del festival més important que celebren anualment.

 

Els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol el centre de la ciutat d’Ostrava coneixerà d’aprop la cultura popular catalana.

Cerca de notícies

Rep les notícies al teu e-mail

Feed del blog

Adifolk, associació per a la difusió del folklore
Castell de Montjuïc, Carretera de Montjuïc 66 - 08038 Barcelona
Telf. +34 933 025 017 - adifolk@adifolk.cat
Avís legal - programació i disseny web Clickart