aplec

L'Aplec Internacional

jif

Jornades Internacionals Folklòriques

l’agenda

actes interessants que no
t'has de perdre

blog de notícies

per estar sempre al dia del que passa al món del folk

Neix el Cor Jove Nacional de Catalunya - Dilluns, 14 de gener

Es tracta d'un projecte que impulsen conjuntament el Moviment Coral Català - MCC i Corals Joves de Catalunya amb el suport de la Generalitat de Catalunya. El Cor celebrarà el seu primer stage de treball i concerts els darrers 10 dies del proper juliol sota la batuta de Vytautas Miskinis i Xavier Puig. Les proves d'audicions s'iniciaran el mes de març i estan obertes a tots els joves entre 18 i 28 anys. Un jurat, format per cantors nacionals i internacionals, valorarà els exercicis vocals dels candidats i escollirà als 32 cantaires que composaran el cor durant tot un any, que es renovaran anualment.

El projecte s'ha presentat en la Convenció 2013 del Cant Coral a Catalunya celebrada aquest mes de gener a Barcelona. Catalunya és un referent europeu per la seva extensa xarxa de corals (més de 1.000 cors i més de 30.000 cantaires per tot el territori). En aquest context, el Cor Jove Nacional de Catalunya esdevé un referent d'excel•lència en el qual tots els cors catalans s'hi puguin reflectir.

El MCC ha presentat també les diferents iniciatives a desenvolupar aquest 2013, entre els quals destaquen

► 15/03/2013 IV Conferència sobre Cant Coral i Inclusió, a Barcelona, a l'entorn de les dificultats d'aprenentatge (dislèxia, autisme, etc.)
► 22 a 29/07/2013, Segona Setmana Internacional Cantant a Vic
► 29/07/2013 Conferència VEUS de la Mediterrània.

Guardat a: Catalunya al món

Fira artesanal "International Tradicional Meeting of Artists in Pendik" a Turquia - Divendres, 11 de gener

Des de CIOFF Espanya ens han enviat una oferta per participar a aquesta Fira artesanal "International Tradicional Meeting of Artists in Pendik", que es celebrarà a Turquia del 21 al 29 de setembre de 2013.

Es pot enviar un màxim de dos persones (artista/artesà i assistent), que comptaran amb una parada de 9 metres quadrats a on podran exposar i vendre els seus productes sense pagar lloguer o taxes.

Si hi esteu interessats, contacteu amb nosaltres a: adifolk@adifolk.cat

Guardat a: Catalunya al món

Cerca de notícies

Rep les notícies al teu e-mail

Feed del blog

Adifolk, associació per a la difusió del folklore
Castell de Montjuïc, Carretera de Montjuïc 66 - 08038 Barcelona
Telf. +34 933 025 017 - adifolk@adifolk.cat
Avís legal - programació i disseny web Clickart