aplec

L'Aplec Internacional

jif

Jornades Internacionals Folklòriques

l’agenda

actes interessants que no
t'has de perdre

blog de notícies

per estar sempre al dia del que passa al món del folk

GRÀCIES A TOTS PER FER POSSIBLE LES 43enes JORNADES INTERNACIONALS FOLKLÒRIQUES DE CATALUNYA 2015 - Divendres, 25 de setembre

 

En nom d'Adifolk donar les gràcies a tots els grups participants en aquestes 43enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, així com també a totes les poblacions que han acollit les jornades i a tot el públic que han volgut gaudir en les diferents jornades d'aquest 2015.

 

ÀLBUM FOTOGRÀFIC JIF-CATALUNYA 2015

Guardat a: JIF

43enes JORNADES INTERNACIONALS FOLKLÒRIQUES DE CATALUNYA 2015: Jornada 24 de setembre - Dijous, 24 de setembre

 

Adifolk ha tancat aquest dijous a la nit aquestes 43enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya 2015. Durant 8 dies s'han celebrat per diverses ciutats de Catalunya: Calella, Matadepera, L'Hospitalet de Llobregat, Santa Maria de Palautordera, Sant Joan de Vilatorrada, Rajadell i Barcelona.

 

Aquesta darrera jornada, per primera vegada ha coincidit amb les Festes de la Mercè de la ciutat de Barcelona, sens dubte un fet extraordinari per la gran repercussió que suposen aquestes festes.

 

Els grups de Colòmbia, Estònia, Mèxic, Itàlia, Romania, Croàcia i Catalunya representada per l'Esbart Joventut Nostra i l'Esbart Sant Jordi de Barcelona, acompanyats de la Cobla Volta Món han participat junt amb tots els gegants i grups festius barcelonins a la Cavalcada de La Mercè, donant aquest toc internacional, previ a l'Acte de Cloenda d'aquestes 43enes JIF-CATALUNYA que s'ha celebrat a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

 

L'espectacle ha fet un passeig per tots els països participants, fent una darrera mostra de les danses i que també ha tingut la seva part conjunta, en aquesta ocasió obrint l'acte amb la "Bolangera" interpretada per les diferents parelles dels països. I tancant, un dels moments emotius, la interpretació per part del grup de Croàcia del "Barcelona" de Freddy Mercurie i Montserrat Cavallé, en una plaça plena pels milers de barcelonins.

 

ÀLBUM FOTOGRÀFIC JIF-CATALUNYA 2015

Cerca de notícies

Rep les notícies al teu e-mail

Feed del blog

Adifolk, associació per a la difusió del folklore
Castell de Montjuïc, Carretera de Montjuïc 66 - 08038 Barcelona
Telf. +34 933 025 017 - adifolk@adifolk.cat
Avís legal - programació i disseny web Clickart