aplec

L'Aplec Internacional

jif

Jornades Internacionals Folklòriques

l’agenda

actes interessants que no
t'has de perdre

blog de notícies

per estar sempre al dia del que passa al món del folk

Cercavila del cavaller Sant Jordi i el seu seguici - Dimarts, 22 d'abril

Avui dimarts 22 d'abril a les 18:00 h. la comitiva formada per un centenar de personatges que intervenen en la representació dela llegenda de Sant Jordi de Montblanc, amb la família reial acompanyada de nobles, soldats i poble sortirà de Santa Maria del Mar. Al Fossar de les Moreres Sant Jodri deixarà una rosa.
Finalment, la comitiva llegendària arribarà a la plaça Comercial.
Davant de la bandera del Born CC, Sant Jordi donarà la rosa a la princesa, saludarà a les autoritats i es faran dos balls.
 
Tot seguit, s'acompanyarà a la gent fins a la Sala Moragues (18:30h) on es farà la presentació oficial del curtmetratge La llegenda de Sant Jordi.

En aquesta presentació es farà una breu introducció per posar el curtmetratge en un context temporal i físic. S'explicarà la tradició que situa la llegenda de Sant Jordi a Montblanc, la referència alCostumari Català de Joan Amades i com s'adapta tot plegat per fer una festa de recreació històrica cada mes d'abril. Tot seguit es farà esment del projecte del curtmetratge, la implicació popular en el rodatge, alguna curiositat i característica tècnica.

 

Guardat a: Cultura popular

Som Dansa. De llevant a ponent - Dissabte, 29 de març

Aquest dissabte 29 de març a les 21.30 hores al Teatre Casal de Vilafranca del Penedès l’Esbart Dansaire de Mollet presenta l’espectacle “Som Dansa– De llevant a ponent” on representaran diferents danses tradicionals dels Països Catalans.

Guardat a: Cultura popular

Cerca de notícies

Rep les notícies al teu e-mail

Feed del blog

Adifolk, associació per a la difusió del folklore
Castell de Montjuïc, Carretera de Montjuïc 66 - 08038 Barcelona
Telf. +34 933 025 017 - adifolk@adifolk.cat
Avís legal - programació i disseny web Clickart