aplec

L'Aplec Internacional

jif

Jornades Internacionals Folklòriques

l’agenda

actes interessants que no
t'has de perdre

blog de notícies

per estar sempre al dia del que passa al món del folk

43enes JORNADES INTERNACIONALS FOLKLÒRIQUES DE CATALUNYA 2015: Jornada 23 de setembre - Dimecres, 23 de setembre

 

Aquest dimecres 23 de setembre, les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya han estat presents al Castell de Montjuïc, dins el cicle que Adifolk ha programat durant tot aquest any de la “Festa Catalana al Castell”.

 

Des del pont d’accés al castell, s’ha donat el tret de sortida a la cercavila que formaven tots els grups amb les respectives banderes i cartells de cada país participant, i representant a Catalunya encapçalava l’Esbart Sabadell Dansaire.

 

Al Pati d’Armes, amb un nombrós públic assistent han pogut seguir la mostra de cada grup de folklòric, seguint el guió que portaven els presentadors, habillats amb les vestimentes tradicionals de Croàcia i Colòmbia. En aquest tastet hem pogut veure els grups de Colòmbia, Estònia, Itàlia, Romania, Croàcia i Catalunya. Un dels moments emotius ha estat amb la interpretació de dues cançons catalanes per part del grup de Croàcia, “El Ball de la Civada” i el “Barcelona” de Freddy Mercury i Montserrat Cavallé. I com a cloenda, no podia faltar-hi la “Bolangera” ballada per una parella de cada país i la formació musical formada per músics de tots els grups.

 

La mostra d’artesans al mateix Pati d’Armes ha complimentat la jornada, amb un tastet de productes tradicionals i artesans de Catalunya.

 

ÀLBUM FOTOGRÀFIC JIF-CATALUNYA 2015

43enes JORNADES INTERNACIONALS FOLKLÒRIQUES DE CATALUNYA 2015: Jornada 22 de setembre - Dimarts, 22 de setembre

 

Aquest dimarts 22 de setembre, durant el matí els participants han pogut gaudir d’una visita a les instal·lacions del F.C. Barcelona, compaginant les seves actuacions d’aquests dies amb visites culturals.

 

 

Per la tarda, un segon taller de danses a la plaça de l’Església de Calella, en aquesta ocasió amb els grups d’Estònia, Itàlia i Colòmbia. Una jornada que ha permès una molt bona interrelació entre els dansaires dels diferents països, tot barrejant-se enmig del públic de Calella que també ha volgut conèixer les danses i els cants d’aquests països. 

 

ÀLBUM FOTOGRÀFIC JIF-CATALUNYA 2015

Cerca de notícies

Rep les notícies al teu e-mail

Feed del blog

Adifolk, associació per a la difusió del folklore
Castell de Montjuïc, Carretera de Montjuïc 66 - 08038 Barcelona
Telf. +34 933 025 017 - adifolk@adifolk.cat
Avís legal - programació i disseny web Clickart