Història

ADIFOLK és una associació declarada d'utilitat pública segons la resolució JUS/803/2012 del 27 d'abril de 2012 i formada per persones vinculades estretament al món del folklore i la cultura popular catalana.

Té com a objectiu fonamental potenciar i dinamitzar la cultura popular del nostre país i també donar a conèixer a Catalunya el folklore d’altres indrets del món, mitjançant diferents intercanvis culturals.

ADIFOLK pertany a CIOFF - Comitè Internacional d’Organitzadors de Festivals Folklòrics - reconegut amb la categoria d’ESTATUS B per la UNESCO. És membre de l’Associació Espanyola d’Organitzadors de Festivals Folklòrics. És membre de ple dret de Festivals du Sud; membre fundador de la Federació d'Ateneus de Catalunya i de l’Ens de l’associacionisme cultural català. I entitat col·laboradora de la Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR).

Entre les activitats que porta a terme destaquen les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya i l’Aplec Internacional. ADIFOLK també es dedica a promoure i assessorar en temes de cultura popular catalana a festivals internacionals i en accions de promoció del nostre país a l'exterior. Donem suport, promocionem i acompanyem els grups de cultura popular davant festivals internacionals.

Adifolk 2018/2022

> Vídeo 1r any Equip directiu Adifolk - Març 2018/Març 2019

Vídeo 2n any Equip directiu Adifolk - Març 2019/Març 2020

> Vídeo 3r any Equip directiu Adifolk - Març 2020/Març 2021