ADIFOLK PRESENTA UNA NOVA EDICIÓ DE L'APLEC INTERNACIONAL QUE SE CELEBRARÀ A PREŠOV

36è APLEC INTERNACIONAL 2024

La ciutat eslovaca acollirà la 36a edició de l’Aplec Internacional que comptarà amb més de 600 actuants


Adifolk ha donat a conèixer el programa d’actes oficial de la 36a edició de l’Aplec Internacional que se celebrarà a Prešov (Eslovàquia) els propers 9,10 i 11 d’agost. Ho ha fet en un acte conduït pel periodista i director del digital Exterior.cat, Quim Miró. L’Aplec d’enguany és un dels més concorreguts quant a participació de les darreres edicions, ja que més de 600 actuants de diferents àmbits de la cultura popular catalana hi participaran.

En el transcurs de l’acte, han intervingut Víctor Duaigües, director de l’Aplec, i Ivan Besora, president d’Adifolk. El director de l’esdeveniment ha posat èmfasi en la gran participació d’aquest any i també en l’enorme predisposició de la ciutat eslovaca a l’hora d’organitzar i promocionar l’esdeveniment.

Per la seva banda, Besora ha agraït als grups participants que se sumessin a aquesta edició de l’Aplec i ha destacat que any rere any l’Aplec Internacional porta la cultura popular catalana arreu del món i cada cop són més els grups que s’animen a participar-hi i a ser-ne ambaixadors.

Descarrega't el llibret de l'Aplec, aquí

Veure més notícies

Notícies recents Veure més notícies

Adifolk es membre de

Amb el suport de