SMITHSONIAN FOLKLIFE FESTIVAL 2018
· Aplec · Cultura Popular 24 Jun 2018

CATALUNYA A LES PORTES DE DESEMBARCAR ALS ESTATS UNITS D'AMÈRICA

Aquest 2018, estem vivint un any excepcional amb l’Aplec Internacional. 

Després del punt de partida des de Catalunya, que vàrem viure a Manresa, la “Capital de la Cultura Catalana 2018”, arriba el moment de fer el salt cap al continent americà, de la mà de l’Smithsonian Folklife Festival, un festival amb més de 50 anys de trajectòria a Washington i amb unes línies consolidades i que han volgut rebre un tastet de la nostra cultura, amb un caràcter diferent i extraordinari.

Del 27 de juny al 8 de juliol, Adifolk participarem amb tot un seguit d'activitats, així com la coordinació de les cercaviles diàries i els dos diumenges a la tarda amb un espectacle que agruparà a tots els grups de cultura popular, "Festa Major a Catalunya".

No hi faltaran les ballades de sardanes, amb la presència de la sardana "Montblanc, Capital de la Sardana 2018", entre d'altres.

Aquest viatge d'anada i tornada, Europa-Amèrica-Catalunya, que unirà els ponts de cultura entre Catalunya i Washngton, està a punt de fer realitat aquest extrardinari desembarcament de la cultura popular a la capital dels Estats Units d'Amèrica. 

Des d'Adifolk us convidem a seguir tota l'activitat diària mitjançant les nostres xarxes socials, sens dubte el ressò que en feu tots compartint des de Catalunya tot el que es vagi portant a terme als Estats Units serà d'una repercussió internacional molt important per la nostra cultura i pel nostre País.

Ivan Besora Roig · President d'Adifolk

ACTIVITATS ADIFOLK - SMITHSONIAN FOLKLIFE FESTIVAL 2018

ADIFOLK-SMITHSONIAN. Dossier Premsa. v-20.06.2018