Visita al Conseller de Cultura Lluís Puig, a Waterloo (Bèlgica)
· Aplec · Cultura Popular 5 Mai 2018

PRESENTACIÓ DEL 31è APLEC INTERNACIONAL 2018 AL CONSELLER LLUÍS PUIG A BÈLGICA

La casa de Waterloo on vivia el president Carles Puigdemont continua funcionant com a seu del govern català a l'exili. Aquest cap de setmana, el conseller de cultura cessat, Lluís Puig, s'ha reunit amb membres d'Adifolk, entitat actualment liderada pel montblanquí Ivan Besora.

Besora i un grup de gent de l'entitat, va viatjar aquest cap de setmana fins a Bèlgica per reunir-se amb Lluís Puig i presentar-li l'Aplec Internacional d'aquest 2018, que aquest any donarà el tret de sortida el proper 12 de maig amb una jornada inaugural a Manresa i que serà el pont cap a Washington, quan a partir del 27 de juny i fins al 8 de juliol la cultura popular catalana tindrà un lloc destacat a l’Smithsonian Folklife Festival. Així ho ha explicat la mateixa entitat a través del seu compte de Twitter, on ha adjuntat diverses fotografies amb el conseller Lluís Puig a la batejada Casa de la República, i també a través d'un comunicat.

El montblanquí Ivan Besora va assumir la presidència de l'entitat fa uns mesos i aquesta és una de les diverses accions que la nova junta de l'entitat ha dut a terme les darreres setmanes per presentar l'Aplec d'aquest 2018.