WASHINGTON ACULL LA TROBADA DE LA COMUNITAT CATALANA ALS ESTATS UNITS I CANADÀ
· Cultura Popular 26 Gen 2020

WASHINGTON ACULL LA TROBADA DE LA COMUNITAT CATALANA ALS ESTATS UNITS I CANADÀ

El cap de setmana del 25 i 26 de gener de 2020, Washington ha reunit els representants dels casals catalans dels Estats Units i el Canadà, en el marc d’aquesta trobada organitzada des del Departament d’Exteriors de la Generalitat de Catalunya, per tal de potenciar i divulgar el treball que s’està realitzant envers la projecció i internacionalització de Catalunya.

La sra. Hellena Cardús de l’AICS-American Institute for catalana studies de Houston ha estat una de les ponents que ha participat activament en aquesta jornada, presentant la tasca continuada que durant 40 anys porten realitzan a Houston i que ha creat ponts de coL·laboració amb entitats de Catalunya.

Adifolk ha estat representada per la sra. Hellena Cardús, i s’ha donant a conèixer a la resta de comunitats catalanes americanes el treball d’internacionalizació de la cultura popular catalana, gràcies als forts vincles entre Adifolk i l’AICS. Amb la presentació del darrer número de la revista “Catalonia Magazine” dedicada a la cultura popular de la mà d’Adifolk. També ha anunciat noves col·laboracions entre ambdues entitats tant a Catalunya com a Texas per aquest any 2020, destacant  la presència d’Adifolk durant la propera tardor amb un seguit d’actes de projecció cultural, exposicions i xerrades a la ciutat de Houston.

Enhorabona per la tasca de l’AICS i per haver donat a conèixer a Adifolk en aquest jornada.